Brandvæsenet måtte afmontere tag for at slukke brand i Hammerum

Natten til tirsdag rykkede brandvæsenet ud til en brand på Hammerum Station, der gik hårdt udover taget. Der er stadig fare for, at tagsten kan falde ned.

Brand & Redning Midtvest fik pludselig travlt i nat, da der brød brand i venteværelset på Hammerum Station. Det oplyser vagtchef ved Midt- og Vestjyllands Politi, Allan Riis.

Klokken 01.39 natten til tirsdag modtager Brand & Redning Midtvest en anmeldelse om brand i Hammerum. Brandfolkene kommer hurtigt frem, men ilden voldede alligevel problemer.

- Ilden havde spredt sig op over bygningen, hvor den fik fat i noget træudhæng. Brand & Redning var derfor nødt til at afmontere noget af taget for at kunne slukke ilden, fortæller Allan Riis.

Tirsdag morgen er branden slukket, men bygningen ved Hammerum Station er spærret af. Taget er hårdt medtaget efter branden, så der er risiko for, at tagsten kan falde ned fra taget og skade folk, der kommer for tæt på, oplyser Midt- og Vestjyllands Politi.

Bent Smedegaard fra politiet i Herning fortæller tirsdag morgen, at branden er startet i en skraldespand, der stod udenfor venteværelset. I skraldespanden har der været en del mundbind, som formentlig er blevet antændt af noget, der er blevet smidt i skraldespanden, oplyser Bent Smedegaard.

En tekniker fra DSB mangler fortsat at inspicere stedet.

 
 
Foto: Holck-Photo

Læs flere artikler fra Herning eller i kategorien 112.