Brand på MCH Arena lukker lounges søndag

Tirsdag aften brød et batteriskab i brand ved MCH Arena. To lounges er derfor ubrugelige til søndagens kamp mod AGF.

Der kan heldigvis stadig spilles bold på MCH Arena på søndag, selvom en brand hærgede på FC Midtjyllands hjemmebane i går aftes.

Klokken 20:57 tirsdag aften fik Beredskabsstyrelsen en melding om branden. En brand, som har gjort to lounges ubrugelige søndag på grund af sodskader og luftgener.

- Vi skulle have haft 400 gæster i de lukkede lounges i forbindelse med søndagens kamp, men heldigvis er der fundet en løsning, så de i stedet kan være i Jyske Bank Boxen, hvor vi i forvejen har gæster på grund af den store interesse for topkampen mod AGF, siger FC Midtjyllands kommercielle direktør, Jacob Jørgensen, i en pressemeddelelse.

Batteriskabet på MCH Arena som brød i brand tirsdag aften.
Batteriskabet på MCH Arena som brød i brand tirsdag aften.
Foto: FC Midtjylland

Ingen betydning for fodboldkampen

- Det er selvfølgelig ærgerligt med branden, men heldigvis udbrød den på en dag, som gav os muligheder for at finde alternativer, og vi arbejder benhårdt i de kommende dage, så alle får en god oplevelse på søndag, lover Jacob Jørgensen.

Trods branden, glæder han sig til at se mange mennesker på MCH Arena til topkampen mod AGF. Gæsterne ligger lige nu nummer tre, mens FCM fører ligaen, og håber på at sætte et flot punktum inden vinterpausen.

I FC Midtjyllands seneste hjemmekamp vandt de 2-1 over Silkeborg.

Læs flere artikler fra Herning eller i kategorien 112.