Bordtennis: 3-0 over Estland

Danmark fik en god start på kvalifikationen til hold-EM i 2013 med en sikker 3-0 sejr over Estland i aftenens landskamp i Sportscenter Herning.

Næsten 400 tilskuere var samlet i Sportscenter Herning for at overvære kvalifikationen til hold-EM i bordtennis.

Og tilskuerne fik, hvad de kom efter, i hvert fald de danske. De tre danske spillere sejrede alle stort over deres modstandere fra Estland.

Den første kamp vandt Jonathan Groth mod Vallot Vainula 11-8, 11-2 og 11-7. Den næste blev vundet 11-3, 11-9, 9-11, 5-11 og 11-5 af Mikkel Hindersson over Aleksandr Smirnov og den sidste kamp blev vundet af Michael Maze over Aleksandr Lusin: 11-7, 11-8 og 11-8.

Tilfreds sportschef

- Det var gode præstationer af Jonathan og Mikkel i dag, mens Maze gør arbejdet færdigt mod en svag modstander, sagde en tilfreds sportschef i DBTU, Peter Sartz, efter 3-0 sejren.

- Mikkel spiller rigtig godt de to første sæt, men mister så variationen i serven og returspillet i de to næste sæt og lukker Smirnov ind i kampen. Mikkel holder hovedet koldt og finder flot tilbage til det gode spil i femte sæt. Både Jonathan og Mikkel viser en stærk karakter og viser, at de vil vinde. Maze gør hvad han skal og spiller sig slet ikke ud. Han prøver at få gang i spillet for publikums skyld, men modstanderen var for dårlig til at få skabt en god kamp, mener sportschefen.

Kampen var en god optakt til EM, der spilles 17.-21. oktober i Messecenter Herning med finaledage i Jyske Bank Boxen. 

 

 

 


Læs flere artikler fra Herning eller i kategorien Sport.