Bøde til polske fodboldtilhængere

Tre polske fodboldsfans blev i går aftes anholdt efter uroligheder på hotel Eyde ved Torvet i Herning. I løbet af formiddagen har de polske fans igen tiltrukket sig opmærksomhed.

Episoden udspillede sig på Best Western Hotel Eyde på Torvet i Herning kl. 18.45 i går aftes.

Tre polske betjente, der er i Herning for at assistere Midt- og Vestjyllands Politi, kom i håndgemæng med tre fans. Fansene er i Herning for at støtte Legia Warszawa i aften mod FC Midtjylland i Europa League.

- De tre fans er truende og provokerende. De slår også ud efter betjentene, og to af dem bliver ramt overfladisk på henholdsvis kinden og armen, siger Henrik Nielsen, der er vagt ved Midt og Vestjyllands Politi.

De tre fans bliver ikke meldt for vold, men de får hver især en bøde på 3000 kr. for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen. Bøden skulle betales på stedet, fordi de er udlændinge.

Optræk til ballade i centrum

Her til formiddag tiltrækker de polske fans sig igen opmærksomhed i Herning Centrum. Sidst på formiddagen har de stået på Torvet i fodboldtøj, hvor de har kastet med kanonslag.

- De er fulde, så vi er lidt spændt på, hvordan det her udvikler sig. Vi forventer, at der kommer op mod 500 fans fra Polen, siger Henrik Nielsen.

FC Midtjylland spiller mod Legia Warszawa i aften kl. 19.00 på MCH Arena.


Læs flere artikler fra Herning eller i kategorien Sport.