Blue Fox ydmygede Frederikshavn

Herning Blue Fox lever i den grad stadig i semifinalerne efter overbevisende sejr i den anden kamp.

Herning Blue Fox

Der var ikke så meget tvivl om udfaldet, da det fredag aften lykkedes ishockeyspillerne fra Herning Blue Fox at udligne til 1-1 i semifinaleserien mod Frederikshavn White Hawks.

Hjemme i Herning vandt Blue Fox med de overbevisende cifre 7-1 i en kamp, der blev overværet af 2483 tilskuere.

Hjemmeholdet kom foran allerede efter godt fem minutter, da det for første gang i denne sæson lykkedes holdet at score i powerplay.  Målet blev sat ind af Jerred Smithson.

Anden periode bød på tre Herning-scoringer ved Steffen Frank, Elias Granath og Jordan George, og i sidste periode scorede Kasper Degn, Kristoffer Lauridsen og Steffen Frank for Blue Fox, inden det i det 58. minut lykkedes Nick Olesen at reducere for gæsterne.

Der spilles bedst af syv kampe, og næste opgør i semifinaleserien spilles søndag aften i Frederikshavn.