Blue Fox vandt pokalen

Den canadiske ishockeyspiller Brad Schell blev søndag aften matchvinder for Herning Blue Fox i pokalfinalen mod Sønderjyske.

Den canadiske ishockeyspiller Brad Schell blev søndag aften matchvinder for Herning Blue Fox i pokalfinalen mod Sønderjyske, som trods hjemmebanefordel i Vojens tabte.

Schell scorede det afgørende 2-1 mål med kun 3,41 minutter tilbage af tredje og sidste periode. Dermed forsvarede Herning pokaltitlen.

Gentog successen

Også i 2014 blev Sønderjyske slået i finalen. Men i år var der spænding til det sidste i modsætning til den sikre 5-0-sejr for et år siden.

4328 tilskuere var på plads i SE Arena, hvor der inden finalen blev holdt et minuts stilhed for ofrene for weekendens terrorangreb i København. Her blev to civile dræbt samt den formodede gerningsmand.

Til at begynde med så det ud til at blive en målrig ishockeyfinale, da de to første mål blev scoret i kampens tre første minutter. Jarmo Jokila bragte Sønderjyske foran 1-0, mens Henrik Eriksson udlignede til 1-1.