Blue Fox opruster med målfarlig finne

Herning Blue Fox er i gang med at sætte truppen sammen til næste sæson. Seneste navn på holdkortet er 29-årige Tomas Sinisalo fra Finland.

En gammel kending af dansk ishockey skal i næste sæson forsøge at få sidste stav på pucken i Herning Blue Fox' jagt på en plads i slutspillet.

Herning Blue Fox skriver i en pressemeddelelse, at de har skrevet kontrakt med Tomas Sinisalo fra Finland.

Den 29-årige finske forward har tidligere optrådt i den danske liga for Hvidovre og Herlev. Sidste gang blev han noteret for 60 point i 58 kampe.

- Tomas er en fysisk og teknisk stærk spiller, som har bevist sit værd tidligere i den danske liga. Han har haft to supergode sæsoner hos Stjernen i Norge efter han forlod Danmark, og inden da optrådte han i de to bedste finske rækker foruden den bedste række i Sverige. Så det er en erfaren herre, der bliver trukket tilbage til kulissen i Metal Ligaen, siger Torben Skovsgaard i en pressemeddelelse.

Hos Herning Blue Fox håber de, at angriberen vil fortsætte med at levere.

- Tomas' rolle på Blue Fox-holdet vil naturligvis bero på hans offensive kvaliteter, og vi har en klar forventning til, at han vil markere sig positivt på pointlisten. Han skal desuden også tilføre erfaring til det unge Herning-mandskab, ligesom han også forventes at gå forrest til både træning og kamp - alt sammen egenskaber, som vi ved han indeholder og tror på vil have en positiv effekt på hele holdet", slutter Torben Skovsgaard.

Tomas Sinisalo skal skøjte med nummer 82 på ryggen.


Læs flere artikler fra Herning eller i kategorien Samfund.