Blue Fox øger afstanden i Metal Ligaen

Herning sørgede selv for tre point med 3-2-sejr over Frederikshavn, mens Rungsted snublede og tabte i Odense.

Blue Fox-mandskabet kan være godt tilfreds for tiden. Arkivfoto.

Ishockeyherrerne fra Herning Blue Fox fik fuldt udbytte i fredagens kamp i Metal Ligaen, da midtjyderne hentede tre point.

Hjemme i Herning blev det til en 3-2-sejr over Frederikshavn White Hawks, og den betyder, at Herning topper ligaen med 36 point efter 15 kampe.

Da Rungsted Seier Capital samtidig tabte 0-2 ude til Odense Bulldogs, så blev afstanden ned til Rungsted på andenpladsen øget.

Her følger Rungsted efter med 30 point.

I Herning bragte Mathias Mølgaard hjemmeholdet foran efter ti minutter, og Daniel Nielsen øgede i første periode til 2-0.

2:24
TV MIDTVEST mødte Petri Skriko, da han forud for denne sæson overtog Blue Fox-mandskabet.

Anden periode bød dog på et comeback fra nordjyderne, der scorede to gange og udlignede til 2-2.

Nick Olesen og Shoma Izumi blev noteret for scoringerne, inden Toni Kallela afgjorde opgøret for Herning med sit mål 17 minutter inde i tredje periode.

I Odense var det Andreas Pedersen og Anthony Camara, der med scoringer i første og tredje periode sikrede hjemmeholdet sejren.

Aalborg Pirates vandt hjemme 3-1 over Herlev Eagles, hvilket placerer Aalborg på tredjepladsen med 24 point ligesom Sønderjyske, Frederikshavn og Rødovre Mighty Bulls.

Rødovre slog hjemme Sønderjyske med 3-0 efter scoringer af Rasmus Astrup, Kevin Montgomery og Steffen Klarskov.