Blue Fox' måltyv efter endnu en scoring: - Det er jo fantastisk

Lasse Lassen er den mest scorende spiller i Metal Ligaen.

Der var ild i isen i Herning, da Blue Fox søndag tørnede sammen med Rungsted. En sejr ville nemlig sikre midtjyderne en andenplads i ligaen. 

Og inden kampen melder holdets mest scorende spiller klar til kamp:

quoteDet er jo fantastisk. Det tager jeg gerne med.

Lasse Lassen, Herning Blue Fox

- Vi er selvfølgelig glade og har god selvtillid. Vi har spillet en del kampe og vundet en del på det sidste, siger Lasse Lassen, spiller for Herning Blue Fox.

Også blandt publikum var humøret højt inden dagens opgør. Trods en skidt start på sæsonen er Blue Fox nemlig kommet efter det.

- Stemningen har været god nok hele sæsonen, vi har kunne se, at spillet har været der, målene har bare manglet i starten af sæsonen. Nu kommer målene nærmest på stribe når en af spillerne skyder mod mål, siger Kim Torp Jensen der er formand for Blue Fox Support.

Måltyven slår til igen

Lasse Lassen er den mest scorende spiller i Metal Ligaen, og inden kampstart forklarer han de mange fuldtræffere med held og godt samarbejde. 

- Nogle gange finder man målet lidt mere end andre. Jeg er heldig, at jeg har fundet ind i et rigtig godt samarbejde med mine kædekammerater, og så er det heldigt, at det ofte er mig, der har sidste stav på pucken, siger Lasse Lassen.

Det er da også Rungsted, der kommer bedst fra start. Udeholdet bringer sig foran 0-1. Det får midtjyderne dog hurtigt rettet op på med tre scoringer i streg. Rungsted når dog at pynte lidt på resultatet med en scoring til 3-2, som også blev slutresultatet.

- Vi var lidt søvnige i de to første perioder, og det blev lidt forkrampet og kom for langt væk fra vores spil. Vi snakkede om at gøre de ting, der giver os succes, og det lykkes vi med i tredje, så det var dejligt at vi kunne tage tre point, siger Lasse Lassen.

Og skal man tro Lasse Lassen, var heldet med ham igen i dag. Han er nemlig den, der sender Hernings tredje mål i kassen.

- Det er jo fantastisk. Det tager jeg gerne med, siger han. 

I efteråret så det skidt ud for rævene fra Herning, men nu er en sidsteplads vendt til en placering i toppen af isligaen.

Læs flere artikler fra Herning eller i kategorien Sport.