Blue Fox basker Gentofte med 7-0

Herning Blue Fox vandt endnu engang i den bedste danske ishockeyrække. Holdet ligger suverænt nummer 1.

Gentofte Stars blev sendt hjem med en ordentlig øretæve på hele 7-0, da de gæstede Herning Blue Fox fredag aften.

Ishockeyherrerne fra Herning Blue Fox tog dermed sæsonens 14. sejr ud af 17 mulige i Metal Ligaen, og de topper suverænt tabellen i Metal Ligaen.

Allerede efter bare små otte minutters spil i første periode bragte hjemmeholdet sig foran i powerplay ved Bjørn Uldall.

- Vi gjorde rigtig mange ting rigtige, og man kunne se, at vi var klart fra start. Vi havde også noget at revancere efter en dårlig kamp sidst, siger cheftræner for Herning Blue Fox, Petri Skriko.

Så ventede værterne godt nok til anden periode med at score flere mål, men da først der kom hul på bylden, gik det stærkt. Hele 4-0 blev resultatet af en anden periode, hvor gæsterne kæmpede med flere udvisninger.

I tredje periode lukke og slukkede Blue Fox med scoringerne til både 6-0 og 7-0.

Der var syv forskellige målscorere for hjemmeholdet i en kamp, der talte hele 12 finske spillere i alt.

- Vi har arbejdet meget med at få fire stærke kæder, så målene kan komme fra alle kæder. At det så lige er syv forskellige målscorere er lidt tilfældigt, siger Petri Skriko.

Med den overbevisende sejr sikrer Herning Blue Fox sig yderligere tre point til tabellen, hvor der nu er fire point ned til nummer to - og så har herningenserne desuden en kamp i hånden.