Blev fundet døde i lejlighed: Teenagere omkom efter indtagelse af stoffer

Forgiftning og kvælning kostede to teenagere fra Herning livet i maj måned. Obduktionsrapporten viser, at de havde indtaget forskellige stoffer.

Forgiftning og kvælning er årsagen til at to teenagere på 17 og 18år døde i en lejlighed i Herning den 9. maj, det skriver aoh.dk.

De to teenagere blev fundet døde i lejligheden af nogle kammerater. Politiet udtalte allerede på et tidligt tidspunkt i efterforskningen, at man ikke troede, der lå en forbrydelse til grund for de to dødsfald. 

Nu viser rapporten fra retsmedicineren, at de to havde indtaget flere forskellige stoffer blandt andet morfin og clonazepam. 

- Morfin og clonazepam er begge bevidstheds- og vejrtrækningshæmmende, og de virker tilsammen stærkere end hver for sig, siger politikommissær, Henning Præstegaard til aoh.dk. 

Udover de to stoffer blev der også fundet rester af kokain i maven på den 17årige og nogle andre medicinrester, som den ene af de to omkomne havde på recept. 

Rapporten konkluderer, at de to teenagere døde af opkast efter forgiftningen og ikke fordi, mængden af stoffer de havde indtaget i sig selv var dødeligt høj. 

Se her et tidligere indslag om sagen: To mænd på 17 og 18 år er fundet døde i en lejlighed i Herning. Politiet mener, at dødsfaldene er narkorelaterede.

 


Læs flere artikler fra Herning eller i kategorien 112.