Black Army-medlem varetægtsfængslet

22-årigt medlem af Black Army er varetægtsfængslet efter grundlovsforhør ved retten i Herning. Blandt andet for trusler på livet.

Retten i Herning valgte at varetægtsfængsle et 22-årigt medlem af Black Army i 14 dage, efter han blev fremstillet i grundlovsforhør fredag formiddag.

Manden er sigtet for at true en kunde på Shell-stationen på Silkeborgvej i Herning den 12. marts. Den 22-årige skulle ifølge sigtelsen have sagt til en tilfældig kunde

- Jeg flækker skallen på dig.

Ifølge politiet blev truslen opfulgt af et pistol-håndtegn.

0 tolerance

Politiet i Herning lægger ikke skjul på, at de holder et meget vågent øje med medlemmerne af Black Army, der for nyligt slog sig ned i et klubhus i Herning. Som et udtryk for politiets nul tollerance, blev den 22-årige også sigtet for tyveri af Läkeroler og pingvinstænger på tankstationen ved samme episode som truslen.

I retten nægtede den 22-årige sig skyldig. Han sagde at det påståede pistol-håndtegn var et thumbs-up tegn til den anden kunde i butikken.

Under restmødet kom det desuden frem, at de 22-årige i forvejen er dømt i tre voldssager i Odense, og at han har en betinget udvisningsdom på to år hængende over hovedet, som kan betyde udvisning af landet, hvis han skulle ende med at blive dømt i trusselssagen.


Læs flere artikler fra Herning eller i kategorien Samfund.