Bjorkstrand skifter fra Blue Fox

Det 17-årige stortalent Oliver Bjorkstrand har skrevet under med amerikanske Portland Winterhawks.

Først skulle han afsted, så ville han blive i Herning Blue Fox, men nu skulle den være på plads. 17-årige Oliver Bjorkstrand skifter til nordamerikansk ishockey. Det skriver AOH.dk

Portland Winterhawks fra den nordamerikanske juniorliga Western Hockey League draftede for en måned siden det danske stortalent. Men dengang blev et skifte afvist.

- Han skifter ikke til Canada hverken i år eller næste år. Jeg ved godt, han kan blive draftet af en canadisk juniorklub, men i så faldt spilder de bare ders draftvalg. Beslutningen er taget, sagde far og træner Todd Bjorkstrand til tv2sport.dk

International topspiller

Men på trods af, at Oliver Bjorkstand valgte at forlænge med Herning Blue Fox, meddeler Portland Winterhawks på deres hjemmeside, at den unge dansker har skrevet kontrakt med klubben.

- Oliver er en international topspiller i hans aldersgruppe, og vi er meget glad for, at han har valgt at spille i Portland i næset sæson. Han er klar til udfordringerne i Western Hockey League, siger Portland Winterhawks General Manager og cheftræner Mike Johnston til klubbens hjemmeside.

Portland Winterhawks blev sidste sæson nummer to i Western Hockey League, og har send 103 spillere i NHL.