Bjorkstrand sikrer Columbus sejren med straffeslag i NHL

Oliver Bjorkstrand var natten til mandag med til at sikre Columbus Blue Jackets' ottende sejr i sæsonen.

Oliver Bjorkstrand

Oliver Bjorkstrand var iskold, da han på et straffeslag stod for afgørelsen, da hans hold, Columbia Blue Jackets, natten til mandag mødte Boston Bruins i den nordamerikanske ishockeyliga NHL.

Danskeren fra Herning havde i den ordinære spilletid ellers været forholdsvis anonym i løbet af sine godt 13 minutter på isen.

Men da kampen skulle afgøres på straffeslag ved stillingen 3-3 efter den ordinære tid og overtiden, viste Bjorkstrand ingen tegn på nerver.

Forinden havde Columbus' målmand taget sig af to forsøg fra Boston Bruins' skytter.

Bjorkstrand tog sig god tid på tilløbet ned mod Bostons målmand med en slingretur fra side til side, inden han med et hurtigt vip med vristen placerede pucken i nettet.

Med sejren har Columbus Blue Jackets vundet otte af de 12 første kampe i NHL-sæsonen. Det er rekord for holdet i en oktober måned.

Sejren kom ellers i fare, da Boston Bruins formåede at kæmpe sig tilbage efter at have været bagud 0-3 midt i anden periode.

Udeholdet fik reduceret med fem minutter af anden periode, da Patrice Bergeron udnyttede et powerplay på fornemmeste vis.

To hurtige scoringer af henholdsvis Torey Krug og Brad Marchand bragte balance på tavlen midt i tredje periode.