Bjorkstrand scorer i Columbus' sejr over slutspilsrival

Columbus Blue Jackets slog New York Islanders 4-1. Holdene ligger side om side i kampen for at nå slutspillet.

Danske Oliver Bjorkstrand scorede og lavede en assist, da Columbus Blue Jackets natten til onsdag slog New York Islanders 4-1 i verdens bedste ishockeyliga, NHL.
    
John Tavares bragte New York foran, før Bjorkstrand med et velplaceret slagskud udlignede bag Jaroslav Halák i New York-målet.
    
Knap et kvarter senere deltog Bjorkstrand i opspillet, da Pierre-Luc Dubois bragte Columbus foran.

I tredje periode scorede Columbus yderligere to gange, og sejren blev derfor på 4-1.
    
De to hold ligger i slipstrømmen af slutspilspladserne i Eastern Conference. Her jagter de Carolina Hurricanes og New Jersey Devils, der lige nu indtager de såkaldte wildcard-pladser.
    
Columbus har 62 point for 56 kampe, mens Carolina på yderste slutspilsmandat har 63 point for 57 kampe. New York Islanders har 60 point for 58 kampe.
    
Der resterer dog stadig over 20 runder for alle hold i NHL, inden slutspillet starter.
    
Det er anden kamp i træk, at Bjorkstrand scorer et mål og laver en assist. Danskeren har nu lavet 31 point, 10 mål og 21 assister, i årets NHL.
    
Et andet sted i NHL scorede Frans Nielsen, da Detroit Red Wings vandt 2-1 hjemme over Anaheim Ducks. Det er femte kamp i træk, at Nielsen laver point.
    
Han har nu 24 point, 13 mål og 11 assister i 55 kampe i denne sæson.
    
Detroit befinder sig dog langt fra de pladser, der giver adgang til slutspillet. Holdet missede i sidste sæson slutspillet for første gang i 25 år.

Også Mikkel Bødker kom på måltavlen, da han stod for San José Sharks' enlige scoring i et skuffende 1-2-nederlag til Arizona Coyotes.
    
Efter ni minutters spil styrede Bødker en puck i nettet til sit ottende sæsonmål, men det rakte altså ikke til point mod bundholdet.
    
San José Sharks, der også havde Jannik Hansen på holdet, ligger dog fortsat på en slutspilsplads med 68 point for 57 kampe.
    
/ritzau/


Læs flere artikler fra Herning eller i kategorien Sport.