Bilist tippede politiet: Narkobilist kørte slingrende og overfor rødt lys

37-årig mand fra Skive er søndag anholdt og sigtet for at køre i narkopåvirket tilstand i Herning.

En 37-årig mand fra Skive er i dag blevet anholdt og sigtet for at have kørt i narkopåvirket tilstand på Silkeborgvej i Herning. Det var en opmærksom borger, der satte politiet på sporet af den farlige bilist.

quoteEn bilist ringer ind til os klokken 11 og fortæller, at vedkommende kører bag en stærkt slingrende bilist, der flere gange er kørt over for rødt

Simon Skelkjær, vagtchef, Midt- og Vestjyllands Politi

- En bilist ringer ind til os klokken 11 og fortæller, at vedkommende kører bag en stærkt slingrende bilist, der flere gange er kørt over for rødt, fortæller vagtchef hos Midt- og Vestjyllands Politi, Simon Skelkjær.

Kørte ind i holdene bil

Politiets patrulje rykker derfor hurtigt ud til Silkeborgvej. Og netop som patruljen får den slingrende bilist i syne, så kører han galt.

- Vi har undervejs kontakt til anmelderen, der er blevet bag ved manden og som fortæller, at bilisten er kørt op i en bil, der holder stille i krydset ud for Bilka i Herning.

Ingen kom til skade ved uheldet, da påkørslen skete ved forholdsvis lav hastighed. Men den 37-årige ejer og fører af bilen er nu anholdt og sigtet for at køre i narkopåvirket tilstand.

- Vi har ham inde og få taget en blodprøve nu, fortæller vagtchefen.