Bilforhandlere ramt af indbrud

Politiet mener, at de samme gerningsmænd slog til fire steder natten til torsdag.

Indtil videre ukendte gerningsmænd var natten til torsdag på en mindre indbruds-turné i Herning, Vildbjerg og Aulum.

Fire bilforhandlere fik ubudne gæster, og lokalpolitiet i Herning regner med, det var de samme gerningsmænd, der var på spil alle steder.

Indrudsturneen begyndte klokken 00,47 hos Aulum Autoteknik på Drejervej i Aulum, hvor tyvene knuste en rude til udstillingen og forsvandt med et ukendt antal nøgler til nogle biler, der stod til skrotning.

Klokken 02.09 kom turen til MBK Autodele på Cypresvej i Herning, hvor der blev brudt et vindue op. Gerningsmændene blev dog formentlig forstyrret af en lastbil, der kom med varer til stedet. Der blev set en guldfarvet bil - muligvis en Audi 80 - køre fra stedet i høj fart.

Sølvfarvet Skoda

En times tid senere - klokken 03.08 - gik det ud over Autohjørnet på Finlandsvej i Vildbjerg. Her blev der knust en rude til kontoret, og tyvene stak af med en sølvfarvet Skoda Oktavia sedan.

Sidste stop på turneen var Truckservice på Nålemagervej i Aulum, hvor tyvene slog til klokken 04.46. Her er udbyttet endnu ikke gjort op, men vidner så den sølvfarvede Skoda, der blev stjålet i Vildbjerg.

Skodaen er i øvrigt endnu ikke fundet, og politiet vil gerne have et tip, hvis nogen skulle se bilen, der kører med uindregisterede nummerplader.