Banderelateret opgør i Herning - blev snittet i ansigtet

Der var meget politi på gaden i Herning tirsdag aften og nat på grund af banderelateret overfald.

Et ophold på varmestuen i Bethaniagade i Herning sluttede tirsdag aften dramatisk for en 40-årig mand fra Kjellerup. Pludselig blev han revet med ud på gaden af to mænd med tilknytning til Black Army. Her snittede de den 40-årige i panden med noget, der kan have været en kniv.

- Men der er ikke fundet en kniv, så det kan lige så godt have været et knojern eller noget andet, fortæller Michael Schultze fra lokalpolitiet i Herning.

Politiet mødte talstærkt op og anholdt de to formodede gerningsmænd ved 20.30-tiden, mens den 40-årige blev kørt på sygehuset til tjek,

Der var forlydender om, at yderligere bandemedlemmer i form af et tæskehold skulle være på vej til Herning.

- Derfor var vi mere tilstede i byen med patruljer end normalt ind til ved to-tiden natten til onsdag, oplyser vagtchef Lars Even fra Midt- og Vestjyllands Politi.

Den 40-årige er kendt af politiet men ikke på grund af vold. De to bandemedlemmer på 17 og 20 år er tilknyttet Black Army i Herning men har adresser i henholdsvis Horsens og Aalborg-området. 

- Den 40-årige har formentlig skullet have en form for lektion. Det håber vi at få klarhed over i løbet af onsdagen i forbindelse med afhøringerne, slutter vagtchefen.

Black Army er en indvandrerbande fra Odense, som også har en mindre afdeling i Herning.

Opdateret med nye oplysninger fra politiet i Herning angående instrument anvendt til forseelsen. 
 

 


Læs flere artikler fra Herning eller i kategorien 112.