Både FCM og VFF har testet positiv for corona

FC Midtjyllands midtbanespiller Mikael Anderson samt Viborg FFs assistenttræner Jakob Poulsen er blevet testet positive for corona.

FC Midtjylland må klare lørdagens kamp mod Viborg FF uden deres midtbanespiller Mikael Anderson. Anderson meldte afbud til onsdagens kamp i Champions League-kvalifikationen på grund af sygdom, og torsdag har han leveret en positiv coronatest, skriver klubben på sin hjemmeside.

- Vi har iværksat skærpede tiltag for at undgå yderligere smitte. Resten af holdet blev testet negativ forud for Celtic-kampen og bliver testet igen inden lørdagens opgør mod Viborg FF i 3F Superliga. Dermed vil alle, der er på eller omkring holdet, have negative test, før de deltager i kamp, skriver FCM på sin hjemmeside.

quoteHan er heldigvis det eneste eksempel, der har været testet positiv af alle dem, der er blevet testet.

Jesper Fredberg, sportschef, Viborg FF

FC Midtjylland står dog ikke alene. Lørdagens modstander Viborg FF er også blevet ramt af coronavirus. Her er det klubbens assistenttræner Jakob Poulsen, som er testet positiv. Han må derfor nøjes med at se opgøret i fjernsynet, mens holdet har taget en række forholdsregler.

- Jeg synes ikke, det kommer til at påvirke os på dagligdagen herude, andet end at vi desværre ikke helt kan gøre de ting, vi gerne ville, men spillet herude på banen og vores træning, det bliver heldigvis ikke berørt af det. Han er heldigvis det eneste eksempel, der har været testet positiv af alle dem, der er blevet testet, siger Jesper Fredberg, der er sportschef i Viborg FF. 

Efter kampen mod Viborg FF har FC Midtjylland to dage til at lade op til tirsdagens kamp mod PSV Eindhoven i Champions League-kvalifikationen.