Anfører dedikerer FCM-mål nummer 1.000 til afdød fodboldfan

FC Midtjylland har rundet 1.000 mål i Superligaen, og milepælen bliver nu markeret med en smuk gestus.

Da FC Midtjylland lørdag spillede sig til den første sejr i Superligaen i denne sæson, blev en milepæl i klubbens historie samtidig rundet.

For da anfører Jakob Poulsen sparkede bolden i mål til 2-0 på straffespark mod Esbjerg var det nemlig klubbens mål nummer 1.000 i den bedste danske fodboldrække.

Og målet valgte Jakob Poulsen efterfølgende at dedikere til en afdød FC Midtjylland-fan.

- Efter mit brændte straffespark mod AGF var jeg ekstra glad for at se, at jeg denne gang fik sparket bolden ind med stor sikkerhed.

- Vi er på vej. Vi fik tre point, og vi fik sendt et signal til vores fans og alle omkring klubben. Derfor er det også meget passende at dedikere mål nummer 1.000 til en helt speciel fan af FC Midtjylland, som desværre ikke er blandt os mere. Målet er til Bjarke Markussen og familien. Han fortjener at være med til at alle vores milepæle, siger Jakob Poulsen ifølge klubbens hjemmeside.

Bjarke Markussen afgik ved døden i foråret 2018 - 32 år gammel. Han var en velkendt skikkelse omkring alle FC Midtjyllands kampe.

Hård sæsonstart vendt

Weekendens opgør mod Esbjerg endte 3-1 til FC Midtjylland, der dermed er på sporet igen efter en sæsonstart, der ellers har budt på 0-0 mod AGF og et nederlag på 2-1 til AaB.

Samtidig er de forsvarende danske mestre godt i gang med kvalifikationen til Champions League, hvor udebaneturen til Kasakhstan og kampen mod FC Astana bød på et nederlag på 2-1 i sidste uge.

Returkampen skal spilles på MCH Arena onsdag, hvor der vil være gratis entre.


Læs flere artikler fra Herning eller i kategorien Sport.