Andersson ude i otte uger

FC Midtjyllands midtbanespiller Petter Andersson er igen blevet skadet i knæet, og han er ude i otte uger, når han er blevet opereret.

Når forårssæsonen i Superligaen i fodbold begynder i næste måned, må topholdet FC Midtjylland undvære Petter Andersson det første stykke tid.

Svenskeren, der også var skadet i noget af efteråret, har fået en skade i menisken, som ifølge FCM's hjemmeside holder ham ude i otte uger.

- Vi føler os bestemt ikke begunstiget med at have flere erfarne spillere ude. Omvendt så finder jeg trøst i, at vi har en trup, der er stærk som hold.

- Så jeg ligger ikke søvnløs om natten, da vi har en trup, der præsterer 110 procent hver dag, og en række unge, ærgerrige spillere, der kommer med utrolig meget entusiasme, hvilket er en fornøjelse at se, siger FCM-træner Glen Riddersholm til klubbens hjemmeside.

Petter Andersson blev skadet under træning mandag, hvor han mærkede et smæld i knæet. Han skal efter planen opereres i næste uge, og herefter venter otte ugers genoptræning. Andre FCM-spillere som Eyjolfur Hedinsson, Kolja Afriyie, Rilwan Hassan og Oliver Korch er også ude med skader i øjeblikket.

Til gengæld ser det ud til, at klubben snart har papirer på midtbanespilleren Jakob Poulsen, der skifter fra Monaco. FC Midtjylland topper Superligaen med 36 point efter 18 kampe.