Anders Holch Povlsen investerer 125 millioner kroner i FCM

Selskabet bag klubben vil skaffe 125 millioner kroner ved at udvide aktiekapitalen. Det skulle angiveligt være Bestseller-milliardær Anders Holch Povlsen, der står bag alle millionerne.

125 millioner kroner. 

Så mange penge har Bestseller-milliardæren Anders Holch Povlsen angiveligt valgt at smide i fodboldklubben FC Midtjylland. Det erfarer Ekstra Bladet.

Torsdag har der været ekstraordinær generalforsamling for klubbens aktionærer, og ifølge dagsordenen har man blandt andet diskuteret en udvidelse af aktiekapitalen med 25 procent i forhold til den eksisterende aktiekapital.

Det er uvist om forslaget er blevet vedtaget, men kort efter generalforsamlingen sendte selskabet en invitation til pressemøde fredag. 

Her vil man "løfte sløret for Vision 2025". Det indebærer ifølge invitationen en ny kapitaludvidelse, og i den forbindelse vil man præsentere en ny storaktionær. 

Selvom det ikke er fredag endnu, så er rygterne altså allerede begyndt at svirre om, at den nye storaktionær er Danmarks rigeste mand. 

De sidder i bestyrelsen

Diskuterede også selskabets formål

Penge har ikke været det eneste tema på torsdagens møde. 

Aktionærerne har også diskuteret en ændring af selskabets formål.

- Selskabets formål er at drive professionel fodbold og hermed forbundet virksomhed, herunder handel, service og investering, der kan ske i forbindelse med professionel fodbold, står der blandt andet i dagsordenen.

Dermed har bestyrelsen lagt op med det hidtidige formål, der dækkede sport mere bredt. 

- Selskabets formål er at drive professionel idræt, primært fodbold og hermed forbundet virksomhed, herunder handel, service og investering, der kan ske i forbindelse med professionel idræt, har det heddet indtil nu. 

I skrivende stund er det uvist, om forslaget om at ændre klubbens formål blev vedtaget. 

Det fremgår ikke af invitationen til pressemødet fredag om det bliver en del af snakken. 

Pressemødet finder sted fredag 4. juni klokken 13.