Amerikaner topkandidat i FCM

Ifølge BT står den tidligere amerikanske landstræner, Bob Bradley, øverst på ønskelisten til det ledige trænersæde i FC Midtjylland.

Det svirrer med rygter om hvem, der skal overtage cheftrænerposten i FC Midtjylland efter Glen Riddersholms opsigelse. Hobro IK's succestræner, Jonas Dal, har været i spil, men ifølge BT hedder topkandidaten lige nu Bob Bradley.

Den 57-årige amerikaner er i øjeblikket træner i norske Stabæk. Klubben ligger nummer to efter 14 runder i Tippeligaen.

BT skriver, at Stabæk overfor den norske avis VG hverken vil be- eller afkræfte, at FC Midtjylland har taget kontakt til klubben.

- Vi får disse opringninger et par gange om måneden. Det overrasker ikke, at klubber har ham øverst på deres lister. Bob er en dygtig træner, og vi lever fint med rygterne, siger sportsdirektør Inge André Olsen til VG.

Ingen kommentarer fra FC Midtjylland

Bob Bradley har tidligere været landstræner for det amerikanske landshold, som han førte til 1/16-finalerne ved VM i 2010. Derudover har han været landstræner i Egypten fra 2011 til 2013, inden han overtog styringen i Stabæk.

Amerikanerens kontrakt udløber til vinter, men overfor BT slår han fast, at han ikke har hørt fra FC Midtjylland.

- I løbet af det sidste år har vi set, at når et hold ser sig om efter en ny manager, bliver mit navn nævnt. Så får vi at se, om der er nogen sandhed i denne historie, siger Bob Bradley til BT.

Hverken bestyrelsesformand Rasmus Ankersen eller sportsdirektør Claus Steinlein er vendt tilbage til BT med en kommentar.


Læs flere artikler fra Herning eller i kategorien Sport.