Amerikaner om Trump-aflysning: Jeg er skuffet og flov

Hope Bruun, der er født i USA men bosat i Herning, er skuffet over, at Trump onsdag aflyste sit besøg til Danmark. Det kommer dog ikke bag på hende.

Natten til onsdag skrev den amerikanske præsident, Donald Trump, på Twitter, at han aflyste sit nærtstående besøg til Danmark. Hope Bruun, der er født i USA, men til dagligt bor og arbejder i Herning, er ikke begejstret over udmeldingen fra Trump.

- Jeg er skuffet. Jeg synes, det er flovt at være amerikaner. Jeg synes ikke, han repræsenterer landet, som en leder burde, og det gør han klart gang på gang. Det her er bare endnu et eksempel på, at han ikke leder et land, som en leder bør, siger Hope Bruun, der til dagligt arbejder som underviser på VIA University College.

quoteJeg mener, at han endnu engang er en stor bølle, som opfører sig meget barnligt.  

Hope Bruun, Lektor, VIA University College

Selvom Hope Bruun er skuffet, så kommer aflysningen ikke bag på hende.

- Jeg er ikke særlig overrasket. Hans opførsel, som han har vist igennem hans præsidenttid, viser, at han ikke har evnen til at opføre sig, som en præsident for USA burde opføre sig, siger Hope Bruun.  

Diplomati – hvad er det?

Da Donald Trump blev valgt som præsident, var Hope Bruun ikke begejstret, men hun valgte at være åben og lade tvivlen komme ham til gode.  

- Det kunne være, at han formåede at ryste alting op, men det synes jeg bestemt ikke, han har gjort. Han har skabt en masse splittelse ikke kun i USA men også rundt om i verden, siger Hope Bruun.

Udmeldingen på Twitter i nat er derfor bare endnu et eksempel på, at Trump ikke magter sin opgave, mener Hope Bruun.

- Jeg synes, at Donald Trump som præsident i USA burde være i stand til at udvise en form for diplomati, men helt ærligt, så er jeg ikke sikker på, at han overhovedet ved, hvad det ord betyder. Jeg mener, at han endnu engang er en stor bølle, som opfører sig meget barnligt.  

Hope Bruun har ikke meget til overs for Donald Trump. Bemærk, at interviewet er på engelsk. 

Læs flere artikler fra Herning eller i kategorien Politik.