Alvorligt sammenstød: Fire personer sad fastklemt indtil hjælpen kom frem

​Bilerne endte på en mark, da de ramlede sammen ved Snejbjerg.

To biler kørte her til eftermiddag sammen på Fonvadvej i Snejbjerg. Begge biler landede efterfølgende på en mark – den ene landede på siden, mens den anden endte 100 meter længere væk.

I bilerne sad i alt fire personer. I bilen, der landede på siden, var der tre personer, og i den anden var der en kvindelig bilist. Alle fire personer sad fastklamt efter ulykken.

- I køretøjet hvor der sad tre personer er alle sluppet uden større skader, men de er dog alle blevet kørt på sygehuset. De var ved bevidsthed og kunne give udtryk for, at de havde det okay, fortæller indsatsleder Peter Kristensen.

Det vides endnu ikke, hvordan den enlige bilist i den anden bil har det.

Landede 100 meter fra hinanden

Ulykken krævede, at Brand og Redning måtte kalde ekstra assistance ind fra Herning. Der var nemlig 100 meter imellem de to biler, så det var ikke muligt at arbejde på begge samtidigt.

- Det kan ske, hvis bilerne snitter hinanden og så fortsætter. Hvis de derimod var kørt frontalt sammen, så ville de holde lige overfor hinanden, fortæller Peter Kristensen.

Han mener, at det hele let kunne være endt meget værre.

- At kunne tage tre mennesker ud af en bil, hvor alle er i godt mod føles godt. Selvfølgelig havde de rifter og sådan noget, men det var heldigt, fortæller han.

Vejen er nu ryddet. 


Læs flere artikler fra Herning eller i kategorien 112.