Alt om Justin Bieber

Han har solgt en lok hår for over 200.000 kr. Han har over 24 millioner venner på Facebook. Og så skal 11.000 fans til koncert med ham i Herning i aften.

Fredag aften giver teenageridolet Justin Bieber koncert i Herning. 11.000 fans har købt billet til den 17-årige popstjernes første og eneste koncert i Danmark.

Få her alle detaljerne om Justin Bieber:

- Hans fulde nave er Justin Drew Bieber- Født 1. marts 1994- Født i den canadiske by London- Vokset op hos sin mor Patricia Mallette, der var 18 år, da hun blev gravid med Justin- Har lært sig selv at spille klaver, guitar, trommer og trompet- Blev nummer to i en lokal sangkonkurrence, der hedder Stratford Idol- Hans musikvideo Baby er den mest sete video på YouTube med over 500 millioner visninger- Justin Bieber blev opdaget, da hans mor lagde en video af ham ud på YouTube- Der er over 24 millioner personer, der "synes godt om" Justin Bieber på Facebook- Justin Bieber har udgiver to albums - My World og My World 2.0- Han har solgt en lok af sit hår for 40.668 dollars (over 200.000 kroner)- Hans yndlingsfarve er lilla- De 11.000 billetter til koncerten i Herning blev udsolgt på 90 minutter

Læs mere om Justin Bieber herSe Justin Biebers officielle hjemmeside her

Har du flere facts om Justin Bieber, så del dem gerne med andre her på siden.

Se musikvideoen med hittet Baby herunder: