99-årig mand er død efter trafikulykke

Ifølge politiet er de fem øvrige personer, der var impliceret i ulykken, uden for livsfare.

En 99-årig mand er død efter en trafikulykke søndag formiddag på Feldborgvej mellem Aulum og Feldborg.

Det oplyser Midt- og Vestjyllands Politi. 

Den 99-årige var passager i en bil, der blev ramt af en anden bil.

quoteDe fire personer i den bil, der blev ramt, er sandsynligvis i familie med hinanden. De har i hvert fald samme efternavn og kommer alle fra Aulum.

Henning Præstegaard, politikommissær, lokalpolitiet, Herning.

Årsagen til ulykken er endnu ukendt, men søndag fortalte indsatslederen på stedet til TV MIDTVEST, at bilen med den 99-årige formentlig har holdt stille på vejen, da der kom en bil bagfra og ramte den.

- Den torpederer så bilen, som får et alvorligt skub, sagde indsatsleder Peter Kristensen fra Midtjysk Brand & Redning søndag. 

Familie fra Aulum blev ramt

I første omgang lød meldingen på, at seks personer var kommet til skade - tre i hver bil. Men ifølge politiet sad der fire personer i den bil, der blev ramt, og to i den, der kørte ind i bilen.

- De fire personer i den bil, der blev ramt, er sandsynligvis i familie med hinanden. De har i hvert fald samme efternavn og kommer alle fra Aulum, fortæller politikommissær Henning Præstegaard fra lokalpolitiet i Herning.

I den bil, der blev ramt, sad der, ud over den 99-årige mand, en 94-årig kvinde, en 60-årig mand og en 59-årig kvinde. Alle fra Aulum.

Ifølge politiet er de fem andre, der var impliceret i ulykken, uden for livsfare.

Søndag begyndte bilinspektøren at undersøge de nærmere omstændigheder omkring ulykken. Politiet afventer deres erklæring om årsagen til ulykken.

Det har heller ikke været muligt at afhøre parterne endnu. Først når det er sket, vil politiet udtale sig om årsagen til ulykken.


Læs flere artikler fra Herning eller i kategorien 112.