600 piger danser for Justin Bieber

15-årig herningenser arrangerer flash-mob til ære for canadisk teenage-idol.

Den 15-årige Carina Birch fra Herning har forberedt en hel speciel velkomst, når det canadiske teenage-idol Justin Bieber fredag aften kommer til Herning for at give koncert i boxen ved MCH.

Carina har arrangeret en såkaldt flash-mob og har på Facebook hørt fra omkring 600 piger, der gerne vil være med til en helt speciel dans, som de vil opføre foran areanaen inden koncerten. Hun har selv arrangeret dansen, inspireret af Biebers videoer og lagt instruktionen på nettet.

Flash-mob er den betegnelse, man bruger om en gruppe mennesker, der via internettet arrangerer en begivenhed, der ser ud til at opstå ud af det blå på et offentligt sted.

 

 

 

 Fakta om Justin Bieber

* Den 17-årige canadier slog igennem på YouTube. Hans mor filmede ham, mens han dansede og sang, så hans bedstemor kunne følge med. Det var i den grad med til at udbrede kendskabet til den charmerende teenager.

* Og der er stadig enorm interesse for hans videoer. YouTube-videoen herunder var i 2010 vist 400 millioner gange. Nu har den over 500 millioner visninger.

* Han har optrådt for præsident Obama - og hans fans kalder sig for "beliebers" ud fra Biebers livsfilosofi "Tro på dig selv".

* En lok af hans hår er via internettet blevet solgt for 40.668 dollars.

 Justin Bieber: Baby (Video fra YouTube).