32.000 til SuperCross i Herning

Flere end 32.000 lagde vejen forbi Herning, da der i weekenden var kæmpe motorevent på programmet.

Biler, motorcykler og adrenalin. Ja, der har været rigeligt for folk med trang til fart og spænding i Herning i weekenden. Hele 32.659 besøgte da også de mange motoroplevelser, som MCH Messecenter Herning og Jyske Bank Boxen havde inviteret inden for til.

- Som arrangør er vi meget glade og tilfredse. Weekenden blev en totaloplevelse med en helt masse nysgerrige og entusiastiske besøgende til Motorshow, og udstillerne er meget glade og melder om stor interesse og tilfredshed, sagde Lars Green, der er arrangør fra ASP Event i en pressemeddelelse fra MCH Messecenter Herning.

Det var 25. gang, at MCH dannede rammen for Yamaha SuperCross & Freestyle Show. Arrangementet var fyldt med action, fart og store ramper. Derudover sikrede den tekniske bane masser af hop og sving til underholdning for publikum.

Kom med på reportage fra sidelinjen ved dette års SuperCross-stævne

- SuperCross er gået helt forrygende godt, og rammerne har været fantastiske for vores 25 års jubilæumsshow. Stemningen har begge dage været fantastisk, og stjernerne gav den gas med nye og nervepirrende tricks og ræs på banen. Publikum var særdeles begejstrede og entusiastiske og fik én på opleveren med hele tre danskere i finalen, sagde Lars Green.

Traditionen tro sluttede arrangementet af med Freestyleshow. Charles Lefrancois vandt finalen og titlen som King of Herning.

Herning byder indenfor til Supercross for 25. gang.