28-årig mand stukket ned i sin lejlighed i Vildbjerg

En 28-årig mand er blevet stukket flere gange i brystet i sin lejlighed i Vildbjerg. En 42-årig mand er anholdt.

Det var her i Nørregade i Vildbjerg, at en 28-årig mand blev stukket ned i sin lejlighed. Foto: Allan Ødegaard, TV MIDTVEST

Opdateret 19/4-19 klokken 16:56

Midt- og Vestjyllands Politi oplyser, at den 42-årige er blevet varetægtsfængslet i fire uger.

En 28-årig mand er torsdag eftermiddag blevet stukket med en kniv flere gange i sin lejlighed i Nørregade i Vildbjerg. 
Knivstikkeriet skete omkring klokken 14.20, hvor Midt- og Vestjyllands Politi fik flere anmeldelser fra vidner, der så en mand løbe fra stedet.

Den 42-årige lokale mand blev en time senere anholdt på en gade i området, og han er nu sigtet for knivstikkeriet. 

Politiet var først på aftenen fortsat i gang med de tekniske undersøgelser ved adressen i Vildbjerg.  Foto: Allan Ødegaard, TV MIDTVEST

- Mændene kender hinanden, og om det er et internt opgør mellem de to, skal vores efterforskning nu klarlægge, fortæller vagchef ved Midt- og Vestjyllands Politi, Simon Skelkjær. 

Den 28-årige mand er blevet stukket i brystet, og der blev efter anmeldelsen sendt en lægehelikopter. Han blev dog allerede på stedet erklæret uden for livsfare, og i stedet kørt med ambulance mod Regionshospitalet i Herning.

Den 42-årige mand tog kniven med sig, da han flygtede fra lejligheden, men han havde ikke kniven på sig ved anholdelsen. Politiet har dog fundet kniven og er nu i gang med tekniske undersøgelser på adressen i Vildbjerg. 

Den 42-årige mand er sigtet for grov vold og skal nu afhøres. Han vil ifølge politiet formentlig blive fremstillet i et grundlovsforhør fredag.  

00:48

Vagtchef Simon Skelkjær fortæller om knivstikkeriet i Vildbjerg. 

Luk video