26-årig anholdt efter knivstikkeri

Uskyldig blev offer for knivdrama i nat i Sdr. Felding

En beboer i en lejlighed i Sdr. Felding fik sig i nat en ubehagelig overraskelse, da en øjensynlig ukendt mand trængte ind beboelsen.

Episoden fandt sted omkring klokken 3.40 i nat.  Den ubudne gæst var en 26-årig mand fra Viborg, som hentede to knive i køkkenet.

Herefter opstod der tumult med lejlighedens indehaver, som blandt andet blev stukket i underarmen.

Politiet blev alarmeret og kunne kort efter anholde den 26-årige mand. I forbindelse med anholdelsen sparkede gerningsmanden ud efter en  politibetjent mens en anden blev tildelt en skalle.

Der venter nu en sigtelse for vold mod tjenestemand i funktion, sammen med sigtelsen for knivoverfaldet. I følge vagtchef hos Midt- og Vestjyllands Politi, Ole Vanghøj, overvejes det nu om manden skal fremstilles i et grundlovsforhør senere i dag.

Motivet til knivoverfaldet kender politiet endnu ikke. Noget tyder dog på, at den 26-årige er gået ind i den forkerte lejlighed i forbindelse med en sag om penge-inddrivelse.

- Foreløbig arbejder vi med en teori om at gerningsmanden formentlig skulle være gået ind i lejligheden, der lå en etage over den beboelse, hvor han overfaldt det uskyldige offer, fortæller vagtchef Ole Vanghøj.   


Læs flere artikler fra Herning eller i kategorien 112.