22 indbrud under Britney-koncerten

Det er ikke længere 9, men 22 bilejere mangler GPS'er, bærbare computere og solbriller. Nu vil politiet tage sagen op med MCH.

Mandag aften var Boxen i Herning fyldt med 11.000 ellevilde Britney fans, men for mange af dem fik koncerten et kedeligt efterspil. Politiet i Herning har modtaget 22 anmeldelser om indbrud i biler på parkeringsområdet ved MCH.

- Det sker af og til, at der er indbrud ved større arrangementer i politikredsen, men det er længe siden, vi har set det i dét omfang. Derfor vil vi gå i dialog med messecentret, siger politikommissær Erik Kristensen, der leder beredskabet ved lokalpolitiet i Herning, til AOH.dk

Mandag var der indgivet 9 anmeldelser om indbrud, men tirsdag voksede det til til 22.

Har ikke ressourcer til ekstra patruljering

Der er mange store begivenheder i MCH hvert år, og politiet har ikke ressuourcer til at sætte ekstra mandskab til at patruljere parkeringspladserne hver gang.

- Men vi har arrangementerne lagt ind på vores beredskabsportal og nævner dem på vores briefinger. Patruljerne kører så forbi i det omfang, der er tid og mulighed for det, siger Erik Kristensen til AOH.dk

På fredag spiller de amerikanske megastjerner fra Red Hot Chili Peppers i Boxen, og der vil politiet holde et ekstra øje med de parkerede biler.