2.000 dyttende biler i Herning: Sådan dækker vi FCMs første drive-in-kamp

Det bliver helt omvendt mandag eftermiddag, når FCM byder AC Horsens indenfor. Tribunerne vil være tomme, og der vil være masser af mennesker udenfor MCH Arena i Herning. Følg det hele her på tvmidtvest.dk.

Der er helt udsolgt på MCH Arena mandag eftermiddag. Eller i virkeligheden er det uden for MCH Arena. For der må ingen tilskuere komme ind på stadion. I stedet skal de følge kampen fra deres biler, som skal holde rundt om det midtjyske ulvestadion.

Udsolgt er lig med 2.000 biler, der skal skabe stemning til trods for coronarestriktioner om tomme tribuner. En begivenhed, TV MIDTVEST dækker med en liveblog fra kl. 14.30, hvor I her på sitet kan få reaktioner og følge med i det anderledes arrangement omkring dagens kamp mellem FCM og og AC Horsens. En kamp, der i øvrigt begynder kl. 16.

Gik verden rundt

Det vakte stor interesse fra USA til Kina, da FCM i april luftede idéen om drive-in-fodbold i Herning.

- Det er kommet bag på os, at hypen er så stor. Det er ikke hver dag, at FC Midtjylland er i morgennyhederne i Australien, USA og Kina og har taletid hos nogle af verdens største medier, sagde direktør Claus Steinlein dengang.

Siden er klubber både herhjemme og i udlandet dog kommet den midtjyske klub i forkøbet, skriver Ekstra Bladet, der beretter om drive-in-opbakning til AGFs kamp mod Randers FC i torsdags. Også i Tjekkiet har FC Viktoria Plzeň haft fansenes opbakning til en kamp uden for stadionet, Doosan Arena.


Læs flere artikler fra Herning eller i kategorien Sport.