19-årig fængslet: Gav skaller, snitsår og bortførte 26-årig

Ifølge anklageskrift har en 19-årig herningenser været med til at nikke skaller, uddele snitsår og bortføre en 26-årig i en bil.

Tidligere på måneden blev en mand sigtet og varetægtsfængslet i en sag om særdeles grov vold og frihedsberøvelse i Herning 6. maj.

I dag er endnu en person, en 19-årig mand fra Herning, blevet varetægtsfængslet i foreløbigt fire uger, oplyser anklager hos Midt- og Vestjyllands Politi, Søren Kløvborg Laustsen til TV MIDTVEST.

Ifølge anklageskriftet har den 19-årige sammen med tre andre tildelt en 26-årig mand adskillige knytnæveslag mod ansigtet, taget halsgreb på ham, nikket ham skaller, snittet ham over venstre øre med en kniv og stukket ham i højre lår med en kniv.

Derudover er den 19-årige sigtet for at frihedsberøve offeret ved at køre ham rundt på bagsædet af en ukendt bil, inden han blev truet over i bagagerummet på en anden bil. Herefter blev offeret kørt rundt i et ukendt tidsrum.

Kørte selv offeret på skadestuen

I forbindelse med retssagen af den første sigtede kom det frem, at den hårdhændede behandling sig om et økonomisk mellemværende imellem det 26-årige offer og en eller flere af gerningsmændene. 

På et tidspunkt gik det imidlertid op for gerningsmændene i bilen, at den 26-årige ikke var den person, de troede han var, hvorefter gerningsmændene selv kørte offeret på skadestuen i Herning.

Der er fortsat eftersøgte i sagen på fri fod, og derfor foregik retssagen bag lukkede døre ved Retten i Herning. Den sigtede ville ikke udtale sig og nægter sig skyldig. 


Læs flere artikler fra Herning eller i kategorien 112.