17-årig amok: Slog betjent

Ung mand fra Videbæk blev vred, da han blev bedt om at forlade politiets baggård.

En 17-årig dreng fra Videbæk valgte onsdag eftermiddag det forkerte sted at hvile sig og de forkerte personer at lægge sig ud med - og det kan nu koste ham en tur bag tremmer.

Det hele begyndte, da to betjente fra lokalpolitiet i Herning var på vej hjem fra arbejde og mødte den 17-årige i politiets baggård.

Den unge mand havde sat sig godt til rette og nægtede at forlade stedet, selv om betjentene flere gange bad ham om det. Til sidst ville de to politifolk tage fat i den unge mand for at følge ham ud - men det passede ham bestemt ikke.

Flere verserende sager

- Først slog han ud efter den ene betjent uden at ramme, og herefter ramte han den anden betjent med tre knytnæveslag i siden, fortæller vicepolitikommissær Michael Schultze fra lokalpolitiet i Herning.

Den 17-årige blev anholdt, men løsladt igen torsdag formiddag efter endt afhøring. Han er dog stadig sigtet for vold mod tjenestemand i funktion og kan senere se frem til en tur i retten. Politiet oplyser, at den unge mand er sigtet i flere andre voldssager, hvor der endnu ikke er faldet dom.

 

 

.