12 OB-fans anholdt i forbindelse med fodbold i Herning

I forbindelse med fodboldkampen i Herning fredag måtte politiet anholde i alt 15 fodboldfans.

Foto: Palle Mouritsen, TV MIDTVEST

Der var ikke meget fodboldfest over det for 12 OB-fans, der fredag aften blev anholdt i forbindelse med fodboldbraget mellem OB og FC Midtjylland. I forbindelse med kampen måtte politiet anholde 12 OB-fans. Det oplyser Midt- og Vestjyllands Politi. 

De mener selv, at de befinder sig uden for karantæneområdet, da deres ’rute’ fra MCH Arena er mere end tre kilometer. Men hvad angår radius, der er de altså inden for zonen, og der er vi meget konsekvente.

Anders Olesen

- De har alle sammen national karantæne, som betyder, at de ikke må opholde sig i en radius af tre kilometer fra stadion under samtlige Superligakampe, siger Anders Olesen, der er vagtchef hos Midt- og Vestjyllands Politi.

De anholdte befandt sig på et værtshuset Drop Inn i Herning, der ligger inden for karantænezonen. Anholdelsen foregik fredeligt og alle blev løsladt efter kampen.

- De mener selv, at de befinder sig uden for karantæneområdet, da deres ’rute’ fra MCH Arena er mere end tre kilometer. Men hvad angår radius, der er de altså inden for zonen. Der er vi meget konsekvente, fortæller Anders Olesen.

Tre FC Midtjylland-fans anholdt efter kampen

Efter fodboldkampen måtte politiet anholde tre FC Midtjylland fans.

Læs også Fanballade inden FC Midtjylland kamp: 21-årig mand anholdt

- De står og venter på de anholdte OB-fans ude foran Fox and Hounds i Østergade. De er alle tre aggressive, så derfor er vi nødt til at bruge vores hundepatrulje, fortæller Anders Olesen.

De tre fcm-tilhængere bliver anholdt og taget med på politigården. Da OB-fansene har forladt Herning, bliver de alle tre løsladt igen. De tre anholdte fik alle en bøde på grund af deres aggressive adfærd.