10.000 til håndbold igen

Fire klubber vil endnu engang forsøge at samle mindst 10.000 tilskuere til et håndboldarrangement i Jyske Bank Boxen.

Sidste efterår gjorde 12.138 håndbold-tilskuere et håndboldarrangement i Jyske Bank Boxen i Herning til en forrygende succes. Fire store jyske håndboldklubber stod bag arrangementet "10-000 til håndbold", som altså blev til lidt flere.

Nu forsøger man igen. Bjerringbro-Silkeborg, Aalborg Håndbold, Skjern Håndbold og KIF Kolding sætter hinanden stævne den 12. november med to herreliga-kampe i Jyske Bank Boxen. Og målet er det samme som i fjor: At skabe håndboldoplevelser i en udsolgt arena.

Jysk håndboldfest

- Det blev en fantastisk håndboldoplevelse i fjor, så det er helt naturligt, at vi gentager det. I år har vi valgt at gøre det til en jysk håndboldfest, og jeg forventer at begivenheden vil trække tilskuere ikke bare fra Kolding, Skjern, Bjerringbro/Silkeborg og Aalborg, men fra hele Jylland, siger Bjerringbro-Silkeborgs direktør Frank Lajer i en pressemeddelelse i dag. 

Inden offentliggørelsen af planerne er der allerede afsat 2000 billetter, der er købt af sponsorer i de fire klubber. Det tog kun 10 dage at sælge samtlige 12.138 i fjor, og arrangør-klubberne mener de kunne have solgt 15-17.000 billetter. Derfor opfordrer klubberne interesserede til at være hurtige på tasterne.