10-årig pige voldtaget

En kun 10-årig pige blev lørdag aften voldtaget i Lyngens Kvarter i Gullestrup.

En pige på 10 år og hendes et år yngre veninde blev tidligt lørdag aften tvunget til at gå med en ung mand ind i et skovstykke i Gullestrup nord for Herning, hvor manden voldtog den ældste af de to piger. Den yngste pige flygtede fra stedet. Det oplyser vagthavende ved Midt- og Vestjyllands Politi i Holstebro, Jens Claumarch.

 - Der er tale om en fuldbyrdet voldtægt af den 10-årige pige. Den yngste af de to piger formåede at flygte og alarmere sin familie, oplyser han.

Var ude og legeDe to piger befandt sig på en legeplads ved børnehaven i Lyngens Kvarter i Gullestrup, da den unge mand henvendte sig til pigerne, og truede dem til at følge med ham ind i et skovstykke.

 - Han truede pigerne med, at de ville blive stukket med en kniv, hvis de ikke adlød. Pigen, der flygtede, løb hjem til sine forældre, som omgående tog ud til gerningsstedet. Her så et af familiemedlemmerne den formodede gerningsmand, men han slap væk, siger vagtchefen.

Efterforskning fortsætter søndagKriminalteknikere med politihunde har afspærret området, hvor voldtægten fandt sted, og søndag morgen genoptages de tekniske undersøgelser af stedet.

 - Vi vil meget gerne i kontakt med en kvinde, der var ude at gå tur med en schæferhund i området omkring det tidspunkt, hvor voldtægten fandt sted, siger Claumarch.

Gerningsmanden var af afrikansk udseende

Gerningsmanden er omkring 16 til 18 år og af afrikansk udseende med kort og krøllet sort hår. Har man oplysninger til politiet, skal man ringe på telefon 114.

Her kan man se, hvor børnehaven ligger. Det var ved børnehavens legeplads, at de to piger blev antastet:

Vis stort kort