Kristian Jensen sender stikpille til kommentator

Venstres næstformand gav tirsdag aften lyd fra sig på Twitter - uden dog at svare på, om han har tænkt sig at trække sig.

Venstres næstformand Kristian Jensen, der bor og er valgt i Herning, har endnu ikke kommenteret kravet fra store dele af partiets bagland om, at han og formand Lars Løkke Rasmussen skal trække sig.

Men tirsdag aften gav Jensen alligevel lyd fra sig på det sociale medie Twitter. 

Det skete i form af en stikpille til den politiske kommentator Michael Kristiansen, der for en uge siden på TV 2 News vurderede, at Kristian Jensen ville trække sig. 

- Jeg ærgrer mig over, at Michael Kristiansen ikke væddede en stråhat, skriver Kristian Jensen. 

Hans besked har fået flere brugere på Twitter til at spørge Jensen, om det betyder, at han bliver som næstformand, men det har han ikke svaret på.

Morsø-borgmester støtter Jensen

Mandag opfordrede bestyrelsen for Venstre i Region Midtjylland både Lars Løkke Rasmussen og Kristian Jensen til at trække sig. Udmeldingen var ventet med spænding, fordi der her i høj grad er tale om Venstres højborg, og fordi Kristian Jensen bor og er valgt i området.

Det er dog ikke alle Venstre-medlemmer, der er enige i meldingen. Morsøs borgmester Hans Ejner Bertelsen opfordrer Jensen til at gå efter formandsposten.

- Jeg har stadigvæk fuld tillid til Kristian Jensen. Jeg synes, han har gjort det formidabelt godt som Venstres næstformand. Derfor ville jeg rigtig gerne bakke op om, at det bliver ham, der bliver formand for Venstre, siger Hans Ejner Bertelsen til Berlingske

Borgmesteren i Ikast-Brande, Ib Lauritsen, mener dog, at både Løkke og Jensen bør trække sig.

- Jeg kan forstå, at baglandet i Region Midtjylland enstemmigt har besluttet, at man bør udskifte ledelsen i partiet. Det bakker jeg 100 procent op om, siger Venstre-borgmesteren til DR Nyheder.

Indslag fra nyhederne mandag: Venstres bestyrelse i Region Midtylland opfordrer både Lars Løkke og Kristian Jensen til at trække sig.
Tema

Formandskrise i Venstre

 


Læs flere artikler fra Herning eller i kategorien Politik.