Stor dokumentar går usædvanligt tæt på superligaklub

Kom med til afgørende forhandlinger i bestyrelseslokalet, drama i omklædningsrummet, til mentaltræner med en ung målmand og til jobsamtale med en ny trænerkandidat. For Enhver F*cking Pris kan nu ses på TVMV Play.

Casper Roslyng og Dan Hirsch Sørensen i klipperummet på TV MIDTVEST.
Casper Roslyng og Dan Hirsch Sørensen i klipperummet på TV MIDTVEST.
Foto: Palle Mouritsen, TV MIDTVEST

TVMV Play har i dag frigivet de første fire af i alt syv afsnit i en ny, stor dokumentar om superligaklubben Viborg FF. 

Her har de to journalister og studieværter, Casper Roslyng og Dan Hirsch Sørensen i et år med deres kameraer fået ubegrænset adgang til samtlige rum i Viborg FF. Ingen dør har været lukket.

Den nye dokumentar giver derfor et unikt og ærligt indblik i en helt særlig arbejdsplads, hvor der konstant er op- og nedture og store kampe, der skal afgøres udenfor banen.

"For Enhver F*cking Pris" begynder med, at Viborg FF i sommeren 2021 er rykket op i Superligaen og for alt i verden vil bide sig fast i landets bedste række. 

Fire nye ejere skal hjælpe klubben på vej. De fire unge milliardærer kommer med en millionindsprøjtning til den gamle klub, der nu skal til at gå nye veje. Men det kræver også modige beslutninger at tage nye skridt i jagten på at blive en fast bestanddel af toppen i dansk fodbold.

Dokumentaren er så meget andet end en fodboldserie. Der er vigtige bestyrelsesmøder og strategiske beslutninger, der skal træffes udenfor kridtstregerne. 

På bestyrelsesmøderne er der scener, hvor der hviskes, men som kameraerne alligevel opfanger. 

Man kommer også med til jobsamtale med ny trænerkandidat, mentaltræner med den unge målmand Lucas Lund, som får brug for hjælp efter, at han får en hård start på Superligaen.

 Undervejs i dokumentaren bliver topscoreren pludselig solgt. Og bedst som sportschefen tror, han har landet en erstatning, er den nye angriber pludselig tæt på at blive kapret af en anden klub. 

Pludselig en dag og helt ud af det blå siger cheftræneren op, og det skaber stor skuffelse i bestyrelseslokalet hos nogle af Viborgs tunge erhvervsfolk.

Serien For Enhver F*cking Pris kan fra søndag ses på TVMV Play.