Stil spørgsmål til kandidaterne: Partiet Klaus Riskær Pedersen

I aften gæster Partiet Klaus Riskær Pedersen vores valgstudie. Hvad skal vi spørge kandidaterne om?

liveblog

Partiet Klaus Riskær Pedersen svarer på dine spørgsmål

Spørg kandidaterne fra Partiet Klaus Riskær Pedersen om lige hvad du vil. Udfyld formularen med dit navn, og hvor du bor, så tager vi jeres spørgsmål med, når vi møder kandidaterne i vores valgstudie. Når du har trykket 'SEND' i formularen, får vi dit spørgsmål. Du vil kunne se det, når kandidaten svarer, når bloggen åbner kl 20:30. 

Partiet Klaus Riskær Pedersen har været opstillingsberettiget til folketingsvalget siden 27. februar i år. Partiet satte danmarksrekord i indsamling af underskrifter, og er også det yngste parti, der stiller op ved valget. 

Hvad er Partiet Klaus Riskær Pedersen egentlig for en størrelse?

Hvad vil partiet i Folketinget?

Hvorfor melder kandidaterne sig på banen for Klaus Riskær Pedersens eget personlige projekt? Der er masser af spørgsmål at besvare, når man er et spritnyt parti i valgkamp. Hvad vil du gerne vide om partiet? 

Tema

Folketingsvalg 2019

Tre hurtige til spidskandidaten

Kim Durup er spidskandidat for partiet i Vestjyllands Storkreds. Han er en af tre kandidater, som du øverst i artiklen kan stille dit eget spørgsmål.

Hvad er det vigtigste politiske mål for Partiet Klaus Riskær ved det her valg?

- Det vigtigste ved det her valg er for at få konkretiseret klimaindsatsen. 

Hvad vil det sige?

Kim Durup er spidskandidat i Vestjyllands Storkreds. Han er født og opvokset i Herning, hvor han fortsat bor. Han er uddannet godschauffør i 2009, og har de sidste 5 år været selvstændig vognmand med base i hjemmet i Herning. Kim Durup er partiets ordfører for Transport og Trafik.  
Kim Durup er spidskandidat i Vestjyllands Storkreds. Han er født og opvokset i Herning, hvor han fortsat bor. Han er uddannet godschauffør i 2009, og har de sidste 5 år været selvstændig vognmand med base i hjemmet i Herning. Kim Durup er partiets ordfører for Transport og Trafik.  
Foto: Partiet Klaus Riskær Pedersen

- I stedet for alle de andre partiers drømmefabrikker og visioner, som har mål langt ude i 2030, 40'  og 50', så vil vi have konkrete handlinger nu, som har effekt i morgen, siger Kim Durup.  

Hvad kunne det være for nogle handlinger?

-  Fra politisk side skal vi for eksempel have tankselskaberne til at opstille standere for el, brint og gasstandere, så vi laver en gullerod for hele transportsektoren, for alle der bevæger sig på vejene, til at komme i gang med at være grønnere, siger Kim Durup. 

I aften gæster tre af partiets kandidater Klaus Knudsen Pedersen i vores valgstudie. I formularen ovenfor kan du stille dit eget spørgsmål til partiet:

Du kan se programmet med Partiet Klaus Riskær Pedersen direkte på TV MIDTVEST kl. 19:55. Du kan også finde det og de andre programmer om partierne i vores gratis app. TV MIDTVEST PLAY kan du finde lige her


Læs flere artikler fra Midt- og Vestjylland eller i kategorien Politik.