Riskærs vestjyske kandidat efter opløsning: - Har ikke andet end kritiske ting at sige

Den vestjyske spidskandidat retter skarp kritik mod Klaus Riskær Pedersen, der onsdag har valgt at opløse sit parti.

Klaus Riskær Pedersen opløser sit parti af samme navn oven på de dårlige prognoser, der har vist sig onsdag aften.

Nyheden får partiets vestjyske spidskandidat Kim Durup til at kritisere partistifter Klaus Riskær Pedersen.  

- Jeg synes ikke, det har projekt har været håndteret rigtigt. Jeg synes, partitoppens håndtering af marketing har været håbløs under hele valgkampen. Vi har været alt for usynlige, og partiformanden har ikke villet indse, hvordan man fører valgkamp i 2019, siger Kim Durup til TV MIDTVEST på en telefonforbindelse fra Christiansborg.

- Jeg har ikke meget andet end kritiske ting at sige om det her. Det er helt forventeligt, at partiet nu bliver opløst med den indsats, der er blevet lagt for dagen fra partitoppens side. Hvis vi var kommet i Folketinget, var det sket på mirakler, lyder det.

Fire ugers forgæves valgkamp

Kim Durup ser nu tilbage på fire ugers valgkamp, hvor han har kæmpet forgæves. Han vil tage en snak med Klaus Riskær Pedersen, når valgets stemmer er blevet gjort op.

- Det er en ærgerlig måde, det slutter på, men jeg skal ikke tage et opgør med ham i aften. Jeg skal først se, hvordan de personlige stemmer lander.

- Jeg er nødt til at vide, om det er partiet som helhed, der har svigtet, eller om det er partitoppen, siger Kim Durup.

- Jeg er dem evigt taknemmelige

Selvom de endelige stemmetal endnu ikke er gjort op, vil Kim Durup på forhånd gerne takke de midt- og vestjyder, der givetvis har brugt en stemme på ham og partiet.

- Jeg er dem evigt taknemmelige for, at de har givet mig et kryds. Den politiske scene har ikke set det sidste til mig, lyder det fra folketingskandidaten.

TV 2’s seneste prognose peger på, at partiet Klaus Riskær Pedersen får 0,7 procent af stemmerne.


Læs flere artikler fra Herning eller i kategorien Politik.