Pape om valget: Dét vil jeg sætte fokus på

Søren Pape Poulsen (K) stiller op i Vestjyllands Storkreds, og hans fokus vil her være infrastruktur, virksomheder vilkår og folkeskattebetaling.

Kort efter middag kom statsministeren Lars Løkke Rasmussen (V) med en melding, mange har ventet på i lang tid.

quoteAlle vidste jo, at der snart skulle være valg, så vi kan lige så godt komme i gang

Søren pape Poulsen (K), partiformand og justitsminister

Nu skal danskerne til valg.

En af dem, der har ventet lidt mere spændt end mange andre, er partiformand for Det Konservative Folkeparti, Søren Pape Poulsen.

- Helt ærligt: Ja. Det seneste stykke tid er jeg stået op hver morgen og tænkt: ”Bare det bliver i dag.” Jeg vil bare gerne i gang. Alle vidste jo, at der snart skulle være valg, så vi kan lige så godt komme i gang, siger Søren Pape Poulsen om det forestående folketingsvalg.

Mange opgaver venter

Søren Pape Poulsen, der er justitsminister, stiller op i Vestjyllands Storkreds. Men selvom det er der, han skal indsamle sine stemmer, er det ikke udelukkende i det område, han kommer til at bruge sin tid.

For som partiformand har han mange opgaver.

- Jeg må sige, at min udfordring bliver, at jeg jo ikke kan føre hele min valgkamp i Midt og Vestjylland. Jeg er jo også partiformand, så jeg skal rundt i hele Danmark. Men jeg kommer selvfølgelig til at dedikere nogle dage til det jyske, siger han.

Men på trods af, at den tidligere borgmester i Viborg Kommune ikke kommer til at føre hele valgkampen i Vestjyllands Storkreds, så håber han på, at opbakningen fra sidste valg fortsætter.

- Jeg håber, det bliver en opgave, hvor der er noget opbakning i Midt og Vestjylland. Jeg håber de også, at vores egn kan se, at der også er en fordel i, at der er en partiformand, der er valgt på egnen, siger Søren Pape Poulsen.

Tre fokuspunkter i valgkampen

Frem mod valget den 5. juni har Søren Pape Poulsen især tre punkter, han kommer til at lægge stor vægt på.

Infrastruktur, virksomheder vilkår og folkeskattebetaling.

- Vi har jo lavet en god infrastrukturplan i regeringen. Den kan risikere at falde fra hinanden. Den vil jeg diskutere rigtig meget. Og så vil jeg gerne diskutere virksomheders vilkår og folkeskattebetaling. Vi betaler jo rigeligt i skat i det her land. Hvis vi ikke behandler vores virksomheder ordentligt, så står vi lige pludseligt uden arbejdspladser. Og hvis der er noget, der er vigtigt for Midt og Vestjylland, så er det at bevare arbejdspladser. Det håber jeg, vi kommer til at diskutere i den her valgkamp.

Ved det seneste valg i 2015 fik Søren Pape Poulsen 11.565 personlige stemmer.

Hør Søren Pape Poulsen (K) fortælle om det kommende valg.