Ny spidskandidat for Stram Kurs på gaden for første gang

Fredag kunne skibonitterne møde Stram Kurs’ nye vestjyske spidskandidat, Emil Normann Munk, da han tog hul på sin valgkamp i Skive.

Midt i valgkampen skyder en ny spidskandidat sin valgkamp i gang.

22-årige Emil Normann Munk stiller op for det islamkritiske parti Stram Kurs i Vestjylland. Fredag var han for første gang på gaden for at snakke med potentielle vælgere.

quoteJeg kan jo stå inde for hele deres politik. Jeg synes, vi har et kæmpe problem i Danmark med indvandrere og især muslimer

Emil Normann Munk, Spidskandidat, Stram Kurs, Vestjyllands Storkreds

- Det er da spændende. Både at jeg kan møde dem, og at de kan se mig i virkeligheden, siger han.

Men på en regnfuld fredag formiddag strømmede det altså ikke til med mennesker på Torvet i Skive.

En af dem, der trodsede vejret, var Rasmus Hjort. Han kom for at se den nye vestjyske spidskandidat an, men vil altså ikke stemme på Stram Kurs.   

- De vil gerne have alle kriminelle indvandrere ud, med den ide om, at næsten alle muslimer er kriminelle. Og den præmis køber jeg ikke, siger Rasmus Hjort fra Skive.  

Tidligere kandidat fyret

Onsdag aften blev det offentliggjort, at den 22-årige aalborgenser er ny spidskandidat for Stram Kurs. Det skete efter partiets tidligere spidskandidat, Dennis Kirkegaard, blev fyret efter et interview med TV MIDTVEST.

- Det er fordi, hans ytringer ikke er i overensstemmelse med Stram Kurs overhovedet, forklarede Partileder Rasmus Paludan dengang til TV MIDTVEST.

quoteDe vil gerne have alle kriminelle indvandrere ud, med den ide om, at næsten alle muslimer er kriminelle. Og den præmis køber jeg ikke

Rasmus Hjort, Skive

Rasmus Paludan lægger ikke skjul på, at det har været vanskeligt at få en kandidat til at stille op i Vestjyllands Storkreds.

Men for Emil Normann Munk, hvis far også stiller op for Stram Kurs i en anden storkreds, lå det altså ikke fjernt.

- Jeg kan jo stå inde for hele deres politik. Jeg synes, vi har et kæmpe problem i Danmark med indvandrere og især muslimer, siger han.

Og det budskab lader til at gå ind hos Kristian, som er en af de fremmødte i Skive.

- Jeg er glad for, at vi har et parti som Stram Kurs i dag, som sørger for at sige, at nu er nok nok, siger han.

Ifølge den nyeste prognose fra Altinget står Stram Kurs til at få et mandat i Vestjylland, hvis der var valg i dag.

 

Læs flere artikler fra Skive eller i kategorien Politik.