Nu går det løs: Demokratisk festdag med 10.000 deltagere

TV 2 og TV 2 regionerne inviterer i dag til valgkampens største politiske event i Odense.

Dagens første debat i Det Nære Telt, TV 2 Regionernes telt, handler om offentlig transport. Foto: Ragnhild Aleksandra Dam, TV MIDTVEST

Det er lagt op til et brag af en demokratisk fest med politiske debatter, festivalstemning og underholdende indslag, når TV 2's hovedkvarter i Odense i dag for første gang bliver omdannet til et kæmpe folkemøde, og alle er inviteret.

Valgfolkemødet er et samarbejde mellem TV 2 og TV 2 regionerne. Formålet er at genoplive den levende, demokratiske debat mellem borgere og politikere, så her kan du som gæst komme helt tæt på folketingskandidaterne.

Det forventes, at der i løbet af dagen vil komme over 10.000 mennesker forbi Valgfolkemødet for at opleve nogle af de over 100 folketingskandidater, der har meldt deres ankomst.

Du kan se med fra TV 2 regionernes telt lige her

Valgfolkemødet vil udfolde sig på en række scener, som alle vil have indslag hele dagen. Foto: TV 2

DET KAN DU BLANDT ANDET OPLEVE

  • Anders Breinholt og Poul Erik Skammelsens “Partilederstafet” i TV 2's telt, Forsamlingshuset.
  • Køb en kop kaffe af en politiker. I kaffeteltet på Valgfolkemødet kan du sagtens få en “hurtig” kop kaffe, men er du i humør til en politisk snak sammen med koffeinen, står der dagen igennem kandidater klar til at servere kaffe, kage og synspunkter.

  • “Partigaragerne”: Alle partier har indrettet deres egen “dagligstue”, hvor du dagen igennem kan kigge forbi. Hold også øje med “Det Politiske Værksted”, hvor partierne selv arrangerer debatter og andet indhold.

  • “Det Nære Telt”. TV 2 regionernes fælles telt på Valgfolkemødet. Her byder vi blandt andet på Citatquiz og debatter om bl.a. København vs resten af Danmark og muligheden for at uddanne sig i hele landet.

  • Du kan se hele programmet for Valgfolkemødet her

Se mere

Seks scener fyldt med arrangementer

På seks forskellige scener er der dagen igennem et spækket program med både underholdning og politiske debatter. 

Alle de opstillingsberettigede partier til Folketinget medvirker med toppolitikere, kandidater og ildsjæle i løbet af Valgfolkemødet på Kvægtorvet. Valgfolkemødet kommer til at indeholde en lang række debat-arrangementer, og hvert parti får herudover et område, hvor de kan byde Valgfolkemøde-gæsterne indenfor.

Valgfolkemødet danner også ramme om debatter op til valget til Europa-Parlamentet.

På TV MIDTVEST sender vi live fra Valgfolkemødet, hvor vi er med i Det Nære Telt, som er TV 2 regionernes telt. Det er fra klokken 10.15 til 18.55. Du kan også følge med på TV 2 og TV 2 News, hvor hele sendeplanen søndag er helliget Valgfolkemødet.

00:32

Her kan du få en forslag på, hvad Valgfolkemødet kommer til at byde på.

Luk video

FAKTA OM VALGFOLKEMØDET

Søndag den 19. maj afholdes der Valgfolkemøde på Kvægtorvet i Odense. Her vil der blive sat fokus på de vigtigste emner i valgene til Folketinget og Europa-Parlamentet.

 

Området, hvor valgfolkemødet holdes, åbner klokken 9.00 og lukker klokken 19.00. De første aktiviteter på pladsen begynder klokken 10.00.

 

Adgang er gratis, men tilmelding er nødvendig af hensyn til bespisning og sikkerhedsmæssige forhold. Af sikkerhedsmæssige grunde kan det i perioder være nødvendigt at lukke for yderligere adgang, hvis antallet af gæster bliver meget stort.

 

eventportalen her kan man få information om indretningen af valgfolkemødepladsen, dagens program mv. Det er også via denne portal man kan bestille en gratis billet til Valgfolkemødet.