Kristian Jensen efter beskyldninger om ’fake news’: - Hvis de bare vil være ærlige om deres politik

Kristian Jensen mener ikke, at Venstres kampagne har ødelagt den tone, valgkampen har haft. Den, mener han, Socialdemokratiet selv har ødelagt.

Kristian Jensen svarer nu på den kritik, Venstre fik tirsdag af Socialdemokratiets næstformand, Mogens Jensen, tirsdag.

quoteHvis de bare vil være ærlige om deres politik, så er der ingen grund til at stille spørgsmål ved det

Kristian Jensen, næstformand, Venstre

Socialdemokraten kritiserede Venstre for at lave en kampagne på Facebook omkring centre for udviste kriminelle udlændinge og målrette den geografisk til forskellige landsdele i Danmark. Kampagnen tager udgangspunkt i en udmelding fra Radikale Venstre, som har udtalt, at udrejsecenter Sjælsmark og et eller to andre nedlagte asylcentre kan bruges til udviste kriminelle.

Men kritikken omkring placeringen af centre for udviste kriminelle udlændinge preller af på Kristian Jensen.

- Så kan de jo bare sige, hvor de vil have det. Når det ikke skal ske på Lindholm, så skaber de selv usikkerhed omkring, hvor det skal være. Vi ved alle, at der kommer flere afviste asylansøgere i fremtiden, fordi der er mange, der søger hertil, som ikke er berettiget til asyl og ikke vil rejse hjem. Derfor er der behov for et tredje udrejsecenter. Så hvis de bare vil være ærlige om deres politik, så er der ingen grund til at stille spørgsmål ved det, siger Venstres næstformand.

Se herunder det opslag på Facebook, hvor Mogens Jensen først gav kritik til Venstre for deres kampagne.

Uenighed om, hvordan valgkampen ødelægges

Mogens Jensens anke omkring Venstres kampagne er, at det ødelægger det, socialdemokratiets næstformand kalder for en ellers sober valgkamp.

Det afviser Kristian Jensen og peger i stedet på, hvad der i hans øjne ødelægger valgkampen.

- Det, der ødelægger valgkampen, er ikke at svare åbent på en del spørgsmål. 1: Hvor skal udrejsecentrene ligge? 2: Hvad skal der ske på pensionsområdet? 3: Hvad med ydelsesområdet for flygtninge? De partier, der peger på Mette Frederiksen som statsminister vil sætte ydelserne op, men Socialdemokratiet siger, at de kigger på det efter valget. Valgkamp må være, at man lægger sin politik frem, siger Kristian Jensen.