Brugerne spørger: Støjberg, skal din egen pensionsalder også stige?

I aften gæster tre af Venstres kandidater vores valgstudie. Stil dit spørgsmål til Støjberg og Co. lige her.

Inger Støjberg svarer på jeres spørgsmål. Brug formularen til at stille dit. Foto: Poul Gerner, TV MIDTVEST

Mød de tretten partier i programmerne Klaus & Kandidaterne. I aften kan du møde tre kandidater fra Venstre. I denne artikel kan du stille dit eget spørgsmål til kandidaterne. Programmerne sendes klokken 19:55 på TV MIDTVEST, og vil løbende også kunne findes i appen TV MIDTVEST Play-app.

28:23

Her kan ud se programmet med kandidaterne fra Liberal Alliance.

28:00

Her kan du se programmet med Det Radikale Venstre.

28:29

Her kan du se programmet med partiet Klaus Riskær Pedersen

1 af 5

Skal Venstre danne regering sammen med Socialdemokratiet?

Er der lavet udlændingestramninger nok, og hvad blev der af Danmark i balance?

I aften gæster Venstres kandidater Inger Støjberg, Thomas Danielsen og Torsten Schack Pedersen vores valgstudie. Hvad vil du vide om og have svar på fra de tre kandidater, du selv kan stemme på? Du kan stille dit spørgsmål til kandidaterne lige her:

Overblik

Inger Støjberg svarer på dine spørgsmål

Livebloggen er afsluttet16. maj 2019 21:15

Spørg kandidaterne fra Venstre om lige hvad du vil. Udfyld formularen med dit navn, og hvor du bor, så tager vi jeres spørgsmål med, når vi møder kandidaterne i vores valgstudie. Når du har trykket 'SEND' i formularen, får vi dit spørgsmål. Klokken 20:15 åbner vi bloggen og sørger for, at du får svar på dit spørgsmål.

 

Tre hurtige til Støjberg

Vi åbner spørgerunden med tre hurtige spørgsmål til Inger Støjberg. 

Hvad er vigtigste politiske mål for dig, ved det her valg?

Inger Støjberg har siddet på tinge siden 2001 og har udover udlændinge- og integrationsminister også være beskæftigelsesminister. Hun kommer fra Salling, men bor i dag i Hadsund.  Foto: TV MIDTVEST

- Jeg mener det vigtigste er at holde skatten i ro og sikre, at der fortsat er styr på udlændingepolitikken. 

Konkret – hvordan skal det lykkes? 

- Ved at holde kursen. Venstre går til valg på et skattestop, og vi går til valg på at videreføre den stramme udlændingepolitik, som jeg har stået i spidsen for de sidste fire år. Alle de røde partier vil hæve skatten, og alle de røde partier vil lempe udlændingepolitikken ved at hæve ydelserne til arbejdsløse udlændinge. Det vil Venstre ikke. Det vil gøre Danmark til en mere attraktiv asyldestination og fjerne incitament for flygtninge til at komme i arbejde, hvis man hæver ydelserne. 

Hvilken placering får Danmark ved det internationale Melodi Grandprix på lørdag (hvis vi kommer i finalen)?

- Jeg har ikke nået at høre alle de øvrige sange på grund af valgkampen, men jeg tror, vi ender blandt de ti første, siger Inger Støjberg.  

Du kan se programmet med Venstres kandidater direkte på TV MIDTVEST kl. 19:55. Du kan også finde det og de andre programmer om partierne i vores gratis app. TV MIDTVEST PLAY kan du finde lige her

Tag kandidattesten
Alt om valget