Brugerne spørger: Steenberg, hvorfor hænger dine valgplakater ulovligt?

Andreas Steenberg og De Radikale gæstede valgstudiet på TV MIDTVEST, og spidskandidaten blev siddende og svarede på brugernes spørgsmål. Læs med her.

Hvorfor hænger dine valgplakater ulovligt?

Savner du også Magrethe Vestager?

De Radikales spidskandidat i Vestjyllands Storkreds, Andreas Steenberg, svarede her til aften på brugernes spørgsmål. Læs med herunder.

liveblog

Radikale Venstre svarer på dine spørgsmål

 

Tema

Folketingsvalg 2019

Tre hurtige til spidskandidaten

I aftes gæstede kandidaterne Hanne Ringgaard Møller, Rasmus Bach Krabbe og Andreas Steenberg studiet, men vi begyndte med tre hurtige spørgsmål til Andreas Steenberg. 

Hvad er det vigtigste politiske mål for dig ved det her valg?

Andreas Steenberg er folketingsmedlem på ottende år. Han bor i Aarhus og er uddannet cand. scient pol. Han har været formand for Radikal Ungdom, og før han kom i Folketinget har han har han arbejdet som gymnasielærer.  
Andreas Steenberg er folketingsmedlem på ottende år. Han bor i Aarhus og er uddannet cand. scient pol. Han har været formand for Radikal Ungdom, og før han kom i Folketinget har han har han arbejdet som gymnasielærer.  
TV MIDTVEST (foto)

- Det er at få ført en økonomisk politik, der gør, at vi kan investere i uddannelse og klima. 

Kan du give et konkret eksempel?

- Man skal få lavet nogle reelle løsninger i stedet for symbolpolitik. Man kunne lade flere indvandrere komme hertil og arbejde. Så bliver der tjent flere penge, og det vil kunne løfte børnehaverne og skolerne og stoppe uddannelsesbesparelserne. Vi vil heller ikke bruge en masse penge på at raske mennesker i tresserne, der kan arbejde, skal på pension. Det vil også kunne gøre, at vi kan gøre noget ved klimaforandringerne, siger Andreas Steenberg.  

Hvem vinder egentlig Champions League?

- Det gør Liverpool. Hvis man ser de her to lidt overraskende semifinaler, så var Tottenham heldige med at vinde. Liverpool var på et ekstremt højt niveau mod Barcelona. Jeg mener simpelthen, Liverpool er et bedre hold. 

Har du lyst til at stille de radikale kandidater dit eget spørgsmål, så brug formularen ovenfor. 

Du kan se programmet med Radikale Venstre her:

Vært Klaus Knudsen Pedersen har besøg af tre kandidater fra dagens parti. Her tager vi en omgang politisk hardtalk, hvor vi sætter fokus på, hvad det er, partiet vil politisk - og hvem det bedst kan samarbejde med i Folketinget.

Du kan også finde de andre programmer om partierne i vores gratis app. TV MIDTVEST PLAY kan du finde lige her


Læs flere artikler fra Midt- og Vestjylland eller i kategorien Politik.