Afgørelsens time: Sådan dækker vi folketingsvalget

Den 5. juni skal det afgøres, hvem der skal repræsentere Midt- og Vestjylland i folketinget i den kommende periode. I kan følge valget fra start til slut i vores liveblog og på TV.

Der er meget på spil, når midt- og vestjyderne onsdag går ind i stemmeboksen og sætter deres kryds til folketingsvalget. Det er nemlig her, det bliver afgjort, hvem der skal repræsentere landsdelen i folketinget i den kommende periode.

TV MIDTVEST dækker folketingsvalget med fokus på midt- og vestjyderne. I får de vigtigste historier om, hvordan valget ender i vores landsdel. Og vi giver jer de vigtigste øjeblikke fra valgaftenen og dagen derpå.

Liveblog om valget
På valgdagen skal I have fat i computeren, mobilen eller jeres tablet, hvis I vil opdateres, mens tingene sker. Klokken 15.00 åbner vi vores liveblog, som vi opdaterer hele valgaftenen, indtil der er en afgørelse.

Vi liveblogger om de regionale historie, tal og reaktioner. Vi har også journalister i København, som følger partiernes valgfester. Alt sammen med fokus på Midt- og Vestjylland.
 

Sådan dækker vi valget på tv:

Afgørelsens time
Dagen efter valget er den helt store dag, hvis man er interesseret i, hvem der bliver valgt til folketinget fra vores landsdel. I løbet af dagen bliver de personlige stemmer talt sammen, og det bliver afgjort, hvem der er inde og ude.

Fra klokken 15.00 har vi samlet mange af folketingskandidaterne til valgcafé her på TV MIDTVEST. Vi sender live fra 15.00-18.00, mens resultaterne kommer, og mens det hele bliver afgjort. 

Det er her, der er mange følelser på spil, når det skal afgøres, om kandidaterne er købt eller solgt. Og det er også her, vi får alle reaktioner fra de glade eller skuffede politikere.

Så der er masser af muligheder for at følge med i, hvordan valget ender i det midt- og vestjyske. Klik ind på tvmidtvest.dk eller tænd for TV MIDTVEST-kanalen.