Afstemningen er slut

Vinder af Fantastiske Fællesskaber blev Tune IF. Se deres videopræsentation herunder.

Tak til alle jer, som stemte og deltog.


Se hele finaleshowet fra Kulturværftet i Helsingør

01:14:22

Fantastiske fællesskaber - Finalen


Se alle fællesskaberne, der deltog i finalen

01:43

Fantastiske Fællesskaber: Bagenkop - Altid i bevægelse

Bagenkop - Altid i bevægelse

01:41

Fantastiske Fællesskaber: Forlev Spejdercenter

Forlev Spejdercenter

02:04

Fantastiske Fællesskaber: Gospelkoret Amazing

Gospelkoret Amazing

01:47

Fantastiske Fællesskaber: Idestrup og omegns lokalråd

Idestrup og Omegns Lokalråd

01:49

Fantastiske Fællesskaber: Jels Vikingespil

Jels Vikingespil

01:40

Fantastiske Fællesskaber: Mejrup - Det nære i det store

Mejrup - Det nære i det store

01:47

Fantastiske Fællesskaber: Tune IF

Tune IF

01:49

Fantastiske Fællesskaber: Aalborg Garden

Aalborg Garden


Konkurrencen i Midt- og Vestjylland

Den midt- og vestjyske vinder blev kåret den 28. september. Med 15 procent af stemmerne gik sejren til byen Mejrup, der ligger ved Holstebro.

03:32

Vinderen af Fantastiske Fællesskaber 2018

Se indslag med vinderne fra Mejrup

28:01

Frisk Fredag Special: Fantastiske Fællesskaber

Frisk Fredag Special: Fantastiske Fællesskaber


Hvad er Fantastiske Fællesskaber?

5. marts lancerede TV 2 Regionerne i samarbejde med Lokale og Anlægsfonden og Tuborgfondet Fantastiske Fællesskaber. Et projekt der hylder alt det danskerne har sammen og gør i fællesskab. Vi vil finde frem til den unikke forening eller sammenslutning, der fortjener titlen som Årets Fantastiske Fællesskab og den medfølgende pris på i alt 150.000 kroner. Under ansøgningsperioden i foråret modtog TV 2 Regionerne til sammen mere end 1000 ansøgninger fra alle mulige foreninger og fællesskaber. I hver TV 2 region udvalgte en regionalt nedsat jury 10 fællesskaber.

I alt 80 fællesskaber blev nomineret på landsplan. I løbet af sommeren 2018 er der blevet produceret portrætfilm om alle de 80 fællesskaber. Portrætfilm som skal hjælpe dig med at vælge, hvem du vil stemme på. Filmene kan ses på tv 2 regionernes hjemmesider, de vil blive delt på facebook og vist på tv fra 3. september. Du kan du stemme frem til 23. september. Det sker lokalt på TV 2 regionernes hjemmesider (se nederst). På hver hjemmeside vil du finde de ti fællesskaber, der er nomineret i netop den landsdel. ​

28. september offentliggør alle TV 2 Regioner, hvem der har vundet prisen i deres område. Vinderne modtager 50.000 kroner og går samtidig videre til landsfinalen, hvor vinderfællesskabet modtager yderligere 100.000 kroner. Alle i hele landet kan være med til at stemme om, hvem af de otte landsfinalister der skal vinde. Igen vil afstemningen ske på TV 2 regionerne hjemmesider, hvor de otte finalistfilm fra hele landet vil kunne ses.

3. november afholder TV 2 Regionerne i fællesskab med Lokale og Anlægsfonden og Tuborgfondet et nationalt prisoverrækkelsesshow, hvor Årets Fantastiske Fælleskab kåres. Det forgår i Kulturværftet i Helsingør og sendes direkte på alle TV 2 Regionernes kanaler fra kl. 19.45.